Добредојдовте во Thumbr!

Tumblr е најдобриот портал за игри каде што ќе можете да уживате во најпопуларните игри на допир на прстите.
Услугата е достапна за корисниците на Android и iOS.

Претплатата чини 236 MKD неделно, 59 ден./СМС, 4 СМС/неделно.

Доколку ви е потребна дополнителна помош, ве молиме јавете се на 023207778.
Исто така можете да контактирате со нас преку е-пошта на: [email protected]
Ве молиме не заборавајте да го наведете вашиот мобилен број во вашата e-пошта доколку сакате да ја откажете нашата услуга.
За начините како да ја откажете нашата услуга, ве молиме посетете го делот НПП.