НПП – Најчесто поставувани прашања

1) Како да ја ПРЕКИНАМ услугата?

Постојат три начини за прекинување на услугата:
1: Преку текстуална/СМС порака: Можете да ја откажете услугата во кое било време со испраќање СМС-порака со текст STOP GA на 148444. Услугата ќе биде прекината веднаш.
2: Преку e-пошта: Можете да испратите е-пошта со мобилниот број за кој што треба да се откаже претплатата на [email protected].
3: Преку телефонска линија за помош: корисниците можат да се јават на нашата телефонска линија за помош 023207778.

2) Како да се претплатам на услугата?

За да се претплатите на услугата, мора да ги направите следниве чекори:
1. На нашиот банер или друга реклама на Интернет кликнувате преку овој оглас.
2. Ќе бидете пренасочени на страницата за потврда, каде што ќе се побара да испратите СМС со специфични клучни зборови на Short Code 148444. .
3. Мора да пратите СМС со точни клучни зборови на Short Code.
4. Сега сте претплатени на Thumbr. Ќе добиете порака за потврда на претплата проследена со URL за пристап на порталот за игри, каде што ќе можете да започнете со преземање од најпопуларните игри..

3) Кои се трошоците за услугата?

Трошоците за претплата на услугата неделно изнесуваат 236MKD неделно (59MKD/СМС, 4/СМС неделно).

4) Колку пораки ќе добијам?

Услугата за претплата чини 236MKD неделно, 59MKD/СМС, 4 СМС/неделно.
Секоја порака содржи URL адреса за пристап до нашите мобилни содржини и можете да ги преземете сите достапни содржини. Содржините ќе се обновуваат 5 пати неделно.

5) Колку време трае услугата?

Ова е услуга со претплата. Услугата ќе трае сѐ додека не ја откажете.

6) Не знаев дека ова е услуга со претплата?

Во целиот рекламен материјал јасно се наведува дека ова е услуга со претплата. Исто така, по пријавувањето корисникот добива бесплатна потврдна порака во која се наведуваат трошоците за услугата, фреквенцијата и информациите за тоа како да ја откажете услугата.

7) Не сум претплатен на оваа услуга, зошто примам пораки?

Ние не испраќаме пораки со наплата на мобилен телефонски број ако бројот не е претплатен на која било од нашите услуги. Можеби не се сеќавате дека сте се пријавиле. Бидете внимателни кога го позајмувате вашиот мобилен телефон на други луѓе. Претплатата се активира само кога ќе ја иницирате.

8) Мислев дека оваа услуга е бесплатна?

За да се избегне недоразбирање, цената на услугата се наведува неколку пати на сите наши промотивни материјали.

9) Моето малолетно дете се претплатило на оваа услуга.

Ние разбираме дека ова е непријатна ситуација. За да ја откажете претплатата на вашето дете од нашите услуги, ве молиме да испратите текстуална порака во која ќе наведете STOP GA на 148444. Претплатата ќе биде откажана веднаш.

За други начини на откажување на претплатата, видете НПП 1. На нашата веб-страна јасно е наведено повеќе пати дека нашите услуги се само за корисници постари од 18 години. Кога корисникот е под 18-годишна возраст, потребно е одобрение од родителите да ги користи нашите услуги. Ние не сме одговорни за претплатата на малолетни лица без родителска согласност. Нашите услуги се во согласност со Кодексот на однесување на MCMC.

10) Моето прашање не е наведено во листата на најчесто поставувани прашања!

За сите други прашања, Ве молиме испратете е-пошта со вашето барање на [email protected]. Ве молиме наведете го вашиот мобилен број во е-поштата.
Исто така можете да нѐ добиете на телефонскиот број 023207778.